top of page
Tanzania Tented Camp Safari
Ngorongoro,Tarangire , Serengeti, Lake Manyara

Tanzania Tented Camp Safari is meer daagse prive reis naar Tanzania met bezoek aan het Amboseli, Tsavo-West en Tsavo East National Park. Aansluitend een relaxte of actieve strandvakantie op Zanzibar U vliegt met een lijn vlucht vanuit Amsterdam of Brussel. 
 

Dag 1 Vlucht naar - Kilimanjaro International Airport

Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport  worden jullie opgewacht door onze gids en overgebracht naar jullie hotel Overnachting in Rivertrees Inn 4* of Moivaro Coffee lodge 3*(LO)

Dag 2 Arusha - Tarangire NP
Na het ontbijt maakt u kennis met uw chauffeur en neemt hij samen met u het programma door. Vervolgens vertrekt u naar Tarangire waar u op tijd voor de lunch arriveert. Daarna is er tijd voor een eerste Game drive. Vooral in de droge tijd is er veel wild in Tarangire dat naar de rivier komt om te drinken. Overnachting Tarangire River Lodge (VP)4*  Whistling Thorn Tented Camp(VP) 3*

Dag 3 Tarangire- Serengeti NP

Vandaag reizen jullie  naar het Serengeti National Park. De Serengeti is bekend door de jaarlijkse wildebeest migratie en het grote aantal roofdieren. Behalve de wildebeest treft u in het park ook grote aantallen leeuwen, luipaarden, thompson gazelles, impala's, zebra's en buffels aan. Overnachting Mbalageti Tented Lodge (VP)
 4*  

Dag 4 Tsavo East Natonal Park

Tweede dag in Tsavo East. De dag begint met een vroege game gamedrive. Later in de ochtend wordt Mzima springs bezocht. In de namiddag is er tijd voor een tweede gamedrive  Overnachting in Kilaguni Serena Safari Lodge (VP) of Severin Safari Camp (VP)

 

Dag 5 Tsavo East Natonal Park

Door het open karakter zijn de dieren in Tsavo East makkelijk en op grote afstand te zien. Natuurlijk is het park vooral bekend door zijn "rode olifanten" maar ook veel andere dieren zijn hier te vinden en tevens is dit niet alleen het grootste park van Kenya maar ook een van de grootste wildparken in Afrika Overnacht in Ashnil Aruba lodge (VP)  of Satao Tented camp (VP)

 

Dag 6 Tsavo East Natonal Park

Ga vandaag op zoek naar de grote kuddes olifanten in dit gigantische park. Overnacht in Ashnil Aruba lodge (VP)  of Satao Tented camp (VP)

 

Dag 7 Tsavo East - Mombasa of Diani Beach

Na het ontbijt vertrek naar de kust waar men einde van de reis aankomt en kan genieten van een welverdiende strandvakantie(HP) Of Waterlovers (HP) 

 

Dag 8 tm 12 Strandvakantie

Na het ontbijt vertrek naar de kust waar men einde van de reis aankomt en kan genieten van een welverdiende strandvakantie Severin Sea Lodge Mombasa (HP) Of Waterlovers  (HP) Diani Beach

 

Dag 13. Zanzibar - Amsterdam of Brussel Retourvlucht

Transfer naar de luchthaven voor de retourvlucht 

Please reload

bottom of page